FORRETTER

Cremet fiskesuppe tilsmagt med cognac og cayennepeber

Kr. 115,-



Rødbedegravad hvid fisk med kapers og rørt peberrodscreme

Kr. 108,-



Kyllingesalat med bacon og hjemmelavet dijonmayonnaise

Kr. 95,-



HOVEDRETTER

Steak af kalvefilet med krydderstegte kartofler, forårsgrønt og hjemmelavet kalvebordelaise

Kr. 209,-

 

Frisk fisk på dagen (Spørg tjeneren) med kartofler, forårsgrønt og hjemmelavet hummervelouté

Kr. 198,-

 

Braiseret lammeskank med med rodfrugtmos, forårsgrønt og hjemmelavet lammesky

Kr. 189,-

 

Tomattærte med timian med forårsgrønt, stegte krydderkartofler og hjemmelavet krydderurtepesto

Kr. 185,-

 

DESSERT

Herregårdsæblekage. Lækker hjemmelavet æblekage, Serveres lun med cremefraiche

Kr. 78,-



Rabarbertrifli. Hjemmelavet rabarbertrifli anrettet med flødeskum og drys

Kr. 72,-



Blondie Brownie. Hjemmelavet hvid brownie med syltet citronskal og cremefraiche

Kr. 75



MEST FOR BØRN

Klassisk bolognese. Serveres med pasta eller kartofler efter ønske

Kr. 75,-



 Kyllingespyd. Serveres med pasta eller kartofler efter ønske

Kr. 75,-



Isdessert til børn

Kr. 45,-


Personalet besvarer gerne spørgsmål om allergener i maden