FORRETTER

Cremet fiskesuppe tilsmagt med cognac og cayennepeber

Kr. 115,-



Hjemmegravad laks med hjemmerørt dilddressing (rævesovs)

Kr. 108,-



Hjemmerørt hønsesalat med cornichons og bacon

Kr. 95,-



HOVEDRETTER

Steak af kalvefilet med nye Bindslev-kartofler, forårsgrønt og hjemmelavet kalvebordelaise

Kr. 219,-

 

Frisk fisk på dagen (Spørg tjeneren) med kartofler, forårsgrønt og hjemmelavet hummervelouté

Kr. 210,-

 

Perlehønebryst med nye Bindslev-kartofler, hvid bønnepuré, timianglace og bønnesalat

Kr. 189,-

 

Tomattærte med timian med nye Bindslev-kartofler, forårsgrønt og hjemmelavet krydderurtepesto

Kr. 185,-

 

DESSERT

Gammeldags citronfromagemed flødeskum og frugt

Kr. 68,-



Rabarbertrifli. Hjemmelavet rabarbertrifli anrettet med flødeskum og drys

Kr. 72,-



Køkkenchefens islagkageHjemmelavet islagkage med brændte figner, nødder og karamel

Kr. 78



MEST FOR BØRN

Klassisk bolognese. Serveres med pasta eller kartofler efter ønske

Kr. 75,-



 Kyllingespyd. Serveres med pasta eller kartofler efter ønske

Kr. 75,-



Isdessert til børn

Kr. 45,-


Personalet besvarer gerne spørgsmål om allergener i maden